Холодильні приміщення(камери) для зберігання, охолодження та заморозки ягід і фруктів
Тренди і тенденції ринку заморозки
Серед всіх продуктів харчової заморозки очікується, що ягоди стануть найбільш швидкозростаючим сегментом за період 2017 - 2026 роках
Характеристики продукту
Ягоди зазвичай вважаються чутливими до механічної обробки, головним чином з-за високого вмісту води і цукру. Саме з цього технологія заморозки і зберігання даної продукції є досить важким процесом. А саме через характеристик продукту, його крихкості і труднощі збереження презентабельного зовнішнього вигляду.
Пропонуємо індивідуальний підхід при підборі матеріалів та обладнання при створенні Енергоефективного рішення щодо організації глибокої заморозки і зберігання ягід
Для отримання детальної інформації пропонуємо залишити заявку або зв'язатися з нами
Поширені проблеми
1. Пошкодження поверхні ягоди.
Продин з найбільш складних аспектів при заморожування ягід - уникнути поверхневого пошкодження. Поверхневі тріщини зазвичай складні в разі чорниці і можуть бути викликані занадто повільним часом замерзання та / або використанням металевих сітчастих ременів. Морозильні опіки - ще одна спільна проблема і викликані тільки сітчастими металевими ременями.
2. Дегідрації і втрати - ще одна проблема, з якою стикаються ягідні процесори, зводиться до мінімуму зневоднення і високої прибутковості та рентабельності.
3. Смерзание ягід та утворення грудок - коли ягоди нарізати кубиками або нарізані, шматочки можуть стати липкими і піддавати ризику утворення грудок і блоків.