Кошик
5 відгуків
НАШИСЕРТИФИКАТЫ

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена у найближчий робочий день.

ХОЛОДИЛЬНЕ ОБЛАДНАННЯ

Холодильні приміщення(камери) для зберігання, охолодження та заморозки ягід і фруктів

Тренди і тенденції ринку заморозки

Серед всіх продуктів харчової заморозки очікується, що ягоди стануть найбільш швидкозростаючим сегментом за період 2017 - 2026 роках

Характеристики продукту

Ягоди зазвичай вважаються чутливими до механічної обробки, головним чином з-за високого вмісту води і цукру. Саме з цього технологія заморозки і зберігання даної продукції є досить важким процесом. А саме через характеристик продукту, його крихкості і труднощі збереження презентабельного зовнішнього вигляду.

Пропонуємо індивідуальний підхід при підборі матеріалів та обладнання при створенні Енергоефективного рішення щодо організації глибокої заморозки і зберігання ягід

Для отримання детальної інформації пропонуємо залишити заявку або зв'язатися з нами

у вигляді спискуу вигляді галереї

Поширені проблеми

          1. Пошкодження поверхні ягоди. 

         Продин з найбільш складних аспектів при заморожування ягід - уникнути поверхневого пошкодження. Поверхневі тріщини зазвичай складні в разі чорниці і можуть бути викликані занадто повільним часом замерзання та / або використанням металевих сітчастих ременів. Морозильні опіки - ще одна спільна проблема і викликані тільки сітчастими металевими ременями.

           2. Дегідрації і втрати - ще одна проблема, з якою стикаються ягідні процесори, зводиться до мінімуму зневоднення і високої прибутковості та рентабельності.      

           3. Смерзание ягід та утворення грудок - коли ягоди нарізати кубиками або нарізані, шматочки можуть стати липкими і піддавати ризику утворення грудок і блоків.