Холодильні приміщення(камери) для зберігання, охолодження овочів і салатів
Тренди і тенденції ринку заморозки
Заморожування та зберігання овочів вже тривалий час користується величезною популярністю на ринку. Щороку з'являються нові й нові технологічні рішення для заморозки різних овочевих культур. Все залежить від способу і виду заморозки, а так само бажаного якості кінцевого продукту. Головне при заморожування і зберігання овочів не втратити його якісних характеристик і природний зовнішній вигляд.
Основними вимогами є:
-Заморожені продукти повинні зберегти свою природну форму, запах, колір і об'єм;
-Низька ступінь зневоднення і високу якість продукту;
-Ефективна аеродинаміка руху повітря. Кожен з цих показників досягається за рахунок комплексу технічних рішень і висококласного обладнання, яке дозволить зберегти якість продукції і її корисні властивості. Пропонуємо індивідуальний підхід при підборі матеріалів та обладнання при створенні енергоефективного рішення по організації зберігання яблук
Для отримання детальної інформації пропонуємо залишити заявку або зв'язатися з нами