Продавець ТОВ "ЄВРОКУЛ" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
8 відгуків
ПРОГРАМИ ПІДБОРУПОЧАТИ

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (завтра, 09.09).

ХОЛОДИЛЬНЕ ОБЛАДНАННЯ

Холодильні приміщення(камери) для зберігання, охолодження та заморозки м'яса

Технології охолодження м'яса


М'ясо є цінним джерелом білка і харчових волокон, його неоднорідна структура потребує створення особливих умов зберігання. Найменші коливання температури і вологості - викликають моментальний зростання бактерій і псування продукту.

Зберігають м'ясо в спеціальних камерах. Для кожного сорту і категорії використовується своя технологія, що передбачає використання холодильного обладнання.

Для облаштування холодильних камер, в яких м'ясо охолоджується, але не піддається інтенсивної заморожуванню, використовуються середньотемпературні холодильні агрегати. Вони підбираються в залежності від обсягів камери і перероблюваної продукції. Обов'язковою умовою правильної експлуатації є заповнення в суворій відповідності з габаритами – перевантаження веде до підвищення температури і погіршення вентиляції. Це моментально позначається на якості продукту. Параметри мікроклімату виставляються в залежності від швидкості охолодження.

 

  • Повільне. Час обробки 30-36 годин, оптимальна вологість 87-97%, швидкість руху повітря – 0,1-0,3 м/с. При цих умовах м'ясо доводиться до температури м'язової маси +2...4°С. Усушка становить від 0,8 до 2,6% в залежності від способу оброблення туші.
  • Прискорене. Зниження температури до 0°С і підвищення швидкості руху повітря до 0,5 м/с істотно прискорює процес. Прискорене охолодження при цих умовах займає 24 години, але усушка становить не менше 1,5% початкового об'єму.
  • Інтенсивне. В тунельних холодильних камерах створюється температура від -3 до -12°С і швидкість руху повітря від 0,8 до 2м/с. При таких умовах туші ВРХ охолоджуються за 6-12 годин. Час обробки залежить від обсягу партії, температури всередині камери і готового продукту.

 

Пропонуємо індивідуальний підхід при підборі матеріалів та обладнання при створенні енергоефективного рішення по організації зберігання м'яса

Для отримання детальної інформації пропонуємо залишити заявку або зв'язатися з нами

в виде спискав виде галереи

Специфіка м'ясних продуктів

               М'ясо дуже специфічний продукт щодо заморожування та зберігання. М'ясо містить білок, має безліч корисних компонентів і при впливі ззовні може змінювати характеристики. За цим його заморожування та зберігання досить цікава задача. Під кожен вид м'яса і спосіб його зберігання необхідно своє технологічне рішення та обладнання, яке забезпечить потрібні параметри і при цьому забезпечить високу енергоефективність.

      

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner