Холодильні приміщення(камери) для зберігання, охолодження та заморозки риби
Зберігання рибних продуктів харчування
Зберігання морепродуктів - дуже відповідальна і важка задача так як вони відносяться до швидкопсувної продуктів харчування і вимагають дуже серйозного дотримання температурних режимів на всіх стадіях заморожування та зберігання. Абсолютно кожен морепродукт має свою специфіку заморозки, зберігання і для кожного потрібно своє технологічне рішення, устаткування різних конструктивів і опцій. Головне не допустити псування продукту до заморожування і забезпечити такий температурний режим який збереже зовнішні і внутрішні якісні характеристики продукту. Наприклад для солених морепродуктів необхідно підбирати спеціальний повітроохолоджувач з покриттям яка не вступає в реакцію з соленою середовищем і не буде схильна до впливу продукту.
Енергоефективне холодильне обладнання
Наше обладнання таких брендів як Kelvion (Німеччина) , Sarbuz (Європа), Bock (Німеччина) може забезпечити всі необхідні параметри і вимоги для зберігання і заморожування морепродуктів будь-якої складності. Закладаючи професійне холодильне обладнання світових брендів Ви можете бути впевнені в якісному зберіганні продуктів при мінімальних витратах електроенергії. Пропонуємо індивідуальний підхід при підборі матеріалів та обладнання при створенні енергоефективного рішення по організації зберігання риби з урахуванням всіх особливостей даного продукту
Для отримання детальної інформації пропонуємо залишити заявку або зв'язатися з нами
- від 1 107 406 ₴/комплектВ наявності
- від 1 754 392 ₴В наявності
- від 1 910 002 ₴В наявності