«Абсолютно інакше»- презентація GEA на BrauBeviale з 12 по 14 листопада 2019 року в Нюрнберзі
«Абсолютно інакше»- презентація GEA на BrauBeviale з 12 по 14 листопада 2019 року в Нюрнберзі (стенд GEA в залі 7/7-600) спрямована на те, щоб здивувати новим підходом. На цей раз група фахівців з технологій зосереджена не тільки на нових продуктах для індустрії напоїв, але і на запрошення клієнтів обговорити свої власні конкретні очікування і проблеми з експертами GEA. Зрештою, GEA вважає, що «360-градусні рішення» повинні виходити в основному з партнерських відносин.
Гнучкість, продуктивність, час безвідмовної роботи і стійкість мають вирішальне значення для забезпечення того, щоб клієнти могли виробляти продукти безпечно і ефективно. Для досягнення цих цілей GEA розробляє, виробляє і підтримує установки і процеси, які можуть мати цифрове управління, моніторинг та інтелектуальне управління, які економно використовують ресурси і є настільки надійними, наскільки вони довговічні. Все це є невід'ємною частиною підходу GEA «Абсолютно інакше», який об'єднує технології і творчий підхід, щоб відповідати на побажання клієнтів з допомогою перспективних, нетрадиційних інженерних рішень.
Рішення для крафтових пивоварів:
Хоча розвиток світового ринку ремісничого пива нерівномірно, в останні роки воно в цілому зросла. Як пояснює Олівер Якоб, менеджер по продукції Craft and Specialty Breweries в GEA, рітейлери і ресторани воліють надійні бренди, які забезпечують незмінно високу якість. Ось чому ремісничі пивовари, які відкидають «експериментальний харакірі» на користь ретельно продуманих бізнес-планів і стратегій, які роблять їх «придатними для їх цільової групи», відійдуть на другий план. Регіональний маркетинг і навіть місцева ідентичність можуть сприяти досягненню цієї мети, додає він, зазначаючи, що експорт не завжди є відповідною метою для крафтових пивоварів. «Мета повинна полягати в тому, щоб знайти нішу поруч з великими, відомими на ринку іменами. «Пиво не потребує додаткових поясненнях », - каже Якоб. «Саме воно завойовує вірних шанувальників, які продовжують повертатися до чогось більшого». Для досвідчених пивоварів особливий поворот на пилснере або таборі - це не що інше, як мистецтво, яке GEA робить практично здійсненним з технологічно і комерційно адаптованим пивоварінням.
Спеціальні системи і галузі компанії забезпечують модульне розширення і гнучкість, дозволяють імпровізувати і є синонімом якості, надійності та ефективного використання ресурсів. Освітлення замість фільтрації: сепараційні рішення для "ремісничих" пивоварів Попередньо змонтований компактний сепаратор GEA Plug & Win, що випускається в чотирьох розмірах, інтегрується в існуючу матрицю трубопроводів і готовий до використання.
«Решения по сепарации, которые мы демонстрируем на BrauBeviale, в первую очередь предназначены для крафтовых пивоваров, которые хотят поднять свое производство до профессионального уровня», - говорит Вольф Херберг, руководитель отдела розничных продаж в GEA. Разработанный для удовлетворения практических потребностей ремесленных пивоваров, GEA Plug & Win 180 отделяет нежелательные твердые вещества, такие как дрожжи, от пива. Высокопроизводительная компактная центрифуга может быть сразу же введена в действие и очень проста в эксплуатации. «Порівняно з іншими процесами освітлення наше рішення значно знижує втрати, скорочує час зберігання на третину і зменшує загальний час приготування».
https://www.gea.com/de/news/trade-press/2019/preview-braubeviale-2019.jsp
- 17-18 ЛИСТОПАДА 2021 Р. в Києві пройшла технічна конференція ICYTech 2021, в якій взяла активну участь компанія ТОВ Гринкул.Всі питання конференції були пов'язані з правильною експлуатацією, завершеною модернізацією, грамотним обслуговуванням, швидким і якісним ремонтом промислових і комерційних холодильних систем, їх обладнанням та агрегатів.Повна версія новини